DE VRIES & KASEM

Het spiksplinternieuwe advocatenkantoor De Vries & Kasem in Amsterdam komt voor je op als het gaat om cybercrime, strafrecht, ondernemingsrecht en sportrecht: snel, vakkundig en vasthoudend en doeltreffend.

cybercrimeCybercrime slachtoffers trekken nu vaak aan het kortste eind: de politie doet vrijwel nooit iets met hun aangifte en ook bij providers staan slachtoffers vaak voor een dichte deur. Maar met deskundige juridische hulp ben je bepaald niet machteloos! De Vries & Kasem zijn op dit gebied experts en gaan de strijd met internetcriminaliteit aan.
Het kantoor De Vries & Kasem is gevestigd aan de MediArena in Amsterdam-Zuidoost, op steenworp afstand van de Johan Cruijff Arena.

*Peter R. de Vries is directeur van De Vries & Kasem en geen advocaat of jurist. Hij kan alleen op uitdrukkelijk schriftelijk verzoek van cliënten en op eigen titel advies- en deskundigenwerkzaamheden verrichten.

Persbericht

persbericht

 

Blogs

blog blog

 

Vacature

Per 01.06.2018
vacatureHet bestuur van De Vries & Kasem

 

Peter R. de Vries

Peter R. de Vries

algemeen directeur

Peter R. de Vries is directeur van De Vries & Kasem en geen advocaat of jurist. Hij kan alleen op uitdrukkelijk schriftelijk verzoek van cliënten en op eigen titel advies- en deskundigenwerkzaamheden verrichten

Khalid Kasem

Khalid Kasem

advocaat

Hij is gepokt en gemazeld in de advocatuur, een vasthoudende strafpleiter en civilist, die bovendien naam heeft gemaakt als trainer/mental coach voor het bedrijfsleven en de topsportwereld.

Royce de Vries

Royce de Vries

advocaat

Gespecialiseerd in de aanpak van internetcriminaliteit en onrechtmatige perspublicaties en alles wat met intellectueel eigendom heeft te maken. Heeft zich tevens toegelegd op sportrecht.

Yasemin Ay

Yasemin Ay

advocaat

Specialist in ondernemingsrecht en alles wat daarbij hoort en die haar veelal buitenlandse klanten letterlijk en figuurlijk de weg wijst in het Nederlandse zakenleven.

 

Snel

Bij De Vries & Kasem houden we van korte lijnen. Dat geldt zowel voor onze communicatie als voor onze manier van werken.

Vakkundig

Ons kantoor bestaat uit diverse specialisten die u kunnen bijstaan en adviseren op diverse rechtsgebieden.

Vasthoudend

Wij gaan verder waar anderen het opgeven. Als slachtoffer trek je bij ons kantoor niet aan het kortste eind.

Rechtsgebieden

De Vries & Kasem

Cybercrime

De Vries & Kasem is onder andere gespecialiseerd in de aanpak van Cybercrime.

Mediarecht

Wordt er op ongewenste wijze inbreuk gemaakt op uw portretrecht of privacy? Wordt uw auteursrecht geschonden...

Sportrecht

Van sponsorcontracten opstellen tot procederen bij de tuchtcommissie en de arbitragecommissie van de KNVB...

Ondernemingsrecht

De Vries & Kasem adviseert en procedeert op het gebied van ondernemingsrecht.

Strafrecht

Uniek in onze aanpak is dat wij actief op zoek gaan naar ontlastend bewijs, feiten en omstandigheden die een...