Ondernemingsrecht

ondernemingsrecht

Ondernemingsrecht

Wij staan u bij en adviseren u over zaken als De Vries & Kasem adviseert en procedeert in de breedste zin van het woord op het gebied van ondernemingsrecht. U kunt daarbij denken aan huurgeschillen voor bedrijfsruimten, aansprakelijk stellen van bestuurders, het opstellen van overeenkomsten en algemene voorwaarden, herstructureringen, oprichtingen en overnames van ondernemingen.
Wij kunnen u ook helpen bij het aanvragen van werk- en verblijfsvergunningen voor werknemers uit het buitenland. U kunt daarbij denken aan aanvragen voor kennismigranten, hoogopgeleiden die na hun studie willen werken in Nederland, werknemers die intra-concern worden uitgezonden en werknemers die in Nederland willen werken op grond van de Richtlijn Intra Corporate Transferees 2014/66/EU.

yasemin ay De Vries & Kasem denkt graag met u mee over hoe u uw bedrijf zo efficiƫnt mogelijk kunt starten of uitbreiden. Indien u tijdig uw zaken regelt, voorkomt u veel problemen achteraf. Mocht u in betaalproblemen komen of uw debiteur in betalingsproblemen verkeert, dan kunnen wij u ook bijstaan.