Privacy

privacy

Privacy

De persoonlijke levenssfeer in goed Nederlands. In het digitale tijdperk hebben we daar meer dan ooit mee te maken. Hoe bescherm je je eigen privacy en hoe respecteer je die van een ander? Iedereen kent wel –pijnlijke – voorbeelden van familieleden, vrienden en collegae die worden gehinderd of achtervolgd door foto’s, berichten of verhalen op internet die ze liever zouden vergeten en die ook eigenlijk niemand wat aangaan. Wat kun je daartegen doen? Hoe krijg je dat van internet af?

Royce de Vries Joe Jay de Haas Aan de andere kant hebben we - soms tot gekmakens toe - allemaal te maken met de aangescherpte wetgeving voor de verwerking van persoonsgegevens. De Algemene Verordening Gegevensbescherming – kortweg de AVG – staat in menig bedrijf tot ieders ongenoegen steeds bovenaan de vergaderagenda.

Waar moet je allemaal aan voldoen, wat mag nog wel en wat echt niet? Dit is allemaal een specialiteit van De Vries & Kasem.
Wij hebben veel ervaring met het (laten)verwijderen van ongewenste persoonsgegevens van het internet (ont-googlen), het opstellen van privacyverklaringen en verwerkersovereenkomsten en natuurlijk het procederen over privacy-inbreuken.