Ons team

Het team van De Vries & Kasem bestaat uit:

Royce de Vries

Royce de Vries

advocaat / partner

Gespecialiseerd in de aanpak van internetcriminaliteit en onrechtmatige perspublicaties en alles wat met intellectueel eigendom heeft te maken. Royce heeft zich tevens toegelegd op sportrecht.

Yasemin Ay

Yasemin Ay

advocaat / managing partner

Yasemin is specialist in ondernemingsrecht en alles wat daarbij hoort en die haar veelal buitenlandse klanten letterlijk en figuurlijk de weg wijst in het Nederlandse zakenleven.

Annemiek van Spanje

Annemiek van Spanje

advocaat / partner

Annemiek houdt zich bezig met het strafrecht in het algemeen en het bestuursstrafrecht in het bijzonder. Naast de beroepsopleiding advocatuur volgde zij diverse internationale studies en opleidingen.

Wendy van Egmond

Wendy van Egmond

advocaat / partner

Wendy voert een procespraktijk waarin zij zowel particulieren als ondernemers bijstaat in met name arbeidsrechtelijke en aansprakelijkheidsrechtelijke kwesties. Daarnaast is ze bekend als slachtofferadvocaat in het strafrecht.

Maryam El Allali

Maryam El Allali

advocaat

Maryam is afgestudeerd in Arbeidsrecht alsmede in Staatsrecht en bestuursrecht. Veel ervaring met arbeids- en bestuursrecht, maar ook personen-, familie- en verbintenissenrecht.

Tuncay Albayrak

Tuncay Albayrak

advocaat

De financiële en fiscale expert van De Vries en Kasem is Tuncay. Na een gedegen opleiding en veel praktijkervaring bij financiële- en commerciële bedrijven is hij nu specialist in civielrecht en ondernemingsrecht.

jj de haas

Joe Jay de Haas

advocaat

Joe Jay heeft zich gespecialiseerd in privacy, mediarecht en intellectueel eigendom. Zijn achtergrond ligt deels in Groot-Brittannië, waar hij rechten heeft gestudeerd en zich als solicitor heeft gekwalificeerd.

lindsey-weerkamp

Lindsey Weerkamp

advocaat

Lindsey richt zich op de civielrechtelijke praktijk. Zij voert een brede procespraktijk met bijzondere aandacht voor bijstand aan slachtoffers in het strafproces.

Sylvia van der Poel

Sylvia van der Poel

office manager

Sylvia is vanaf het begin betrokken bij ons kantoor. Ze is officemanager en geeft tevens leiding aan het secretariaat. Sylvia heeft jarenlange ervaring als PA deed daar de nodige ervaring op.

Kübra Gogdas

Kübra Gogdas

juridisch secretaresse

Kübra is juridisch secretaresse bij De Vries & Kasem. Dit combineert ze met haar studie rechten aan de VU in Amsterdam. Tevens wordt Kübra regelmatig ingezet als ondersteuning van de andere advocaten.