Yasemin Ay

Yasemin Ay

Yasemin Ay

advocaat / managing partner

Yasemin Ay (1985) vormt de afdeling ‘buitenland’ van De Vries & Kasem. Zij is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en haar klantenkring woont grotendeels over de grens, met name in Turkije. Haar klanten zijn voornamelijk ondernemers die belangen in Nederland hebben en/of hier willen investeren.

Yasemin begeleidt haar klanten op het gebied van verbintenissen- en goederenrecht, handelsondernemings- en vennootschapsrecht. Inclusief huur-, insolventie-, agentuur en distributierecht. Yasemin combineert zakelijk talent met een oog voor commercie. Zij is een netwerker. Om die reden wilde zij ook liever niet op een groot kantoor werken waar een klant al gauw een ‘dossier’ is, maar liever in een praktijk waarin persoonlijk contact de boventoon voert.

Yasemin voelt zich eerder ‘adviseur’ dan advocaat, waarbij ‘preventie’ van juridische problemen hoog in haar vaandel staat. Yasemin spreekt naast het Nederlands ook vloeiend Engels en Turks.

Yasemin Ay heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • • Ondernemingsrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.