Turkish desk

Kürşat Koşer

Kürşat Koşer

De Vries & Kasem Advocaten heeft ruime ervaring bij het helpen van Turkse ondernemers en investeerders om hun onderneming in Nederland te vestigen of uit te breiden.

Binnen het team van De Vries & Kasem Advocaten werken gespecialiseerde advocaten die beide talen en culturen beheersen. Deze specialisten kunnen op maat advies verlenen. Managing partner van ons kantoor, Yasemin Ay, heeft de leiding over onze Turkish Desk.

Als advocatenkantoor hebben wij een uitgebreid netwerk aan accountants, fiscalisten en Turkije kenners. Wij helpen Turkse ondernemers bij het kennismaken met de juiste experts en het vormen van een sterk team.

Graag introduceren wij u aan Turkije deskundige, de heer Kürşat Koşer. Hij is een ervaren en deskundige advocaat in Turkije en woont sinds 1997 in Nederland.*

De heer Koşer heeft een consultancybedrijf (www.ramkoconsultancy.nl). Op uw uitdrukkelijke verzoek kan De Vries & Kasem Advocaten de heer Koşer inschakelen.

* Kürşat Koşer is geen lid van de Nederlandse Orde van Advocaten en is zodoende niet bevoegd om procedures te voeren voor de rechtbank in Nederland. Eventuele procedures zullen uitsluitend gevoerd worden door de advocaten en juristen van De Vries & Kasem Advocaten.