Vacature

VACATUREAdvocaat (m/v) arbeidsrecht en/of het personen- en familierechtWAT GOED IS KOMT SNEL… HOE SNEL BEN JIJ?De Vries & Kasem heeft in korte tijd een vaste plaats verworven in het advocatenwereldje. Onze no-nonsense, oplossingsgerichte aanpak (maar… als we blaffen bijten we ook!) tegen transparante tarieven spreekt aan.
Steeds meer klanten weten de weg naar ons te vinden en daarom we op zoek naar een advocaat (m/v) met minimaal 8 jaar ervaring en (deels) een zelfstandige praktijk, die op basis van kostendeling ons kantoor komt versterken. Het uiteindelijke doel is natuurlijk dat je toetreedt tot de maatschap. Want we houden wel van een beetje ambitie.

Onze voorkeur gaat uit naar een advocaat gespecialiseerd in het arbeidsrecht en/of het personen- en familierecht. Andere specialisaties zijn ook bespreekbaar.
Wij bieden een modern kantoor (inclusief secretariaat) aan de rand van Amsterdam. Het is makkelijk bereikbaar met zowel het openbaar als eigen vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Je schriftelijke reactie, met curriculum vitae, kun je sturen aan mr. K. Kasem, die je voor inlichtingen uiteraard ook even kunt bellen. Wij reageren snel. Jij ook?

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen via +31 20 41 222 51
Je schriftelijke motivatie met curriculum vitae kun je per e-mail richten aan kk@devrieskasem.nl