Vacature

  • welkom
  • Vacature advocaat-medewerker civiel recht

VACATUREAdvocaat-medewerker civiel recht per 1 juni 2018 (m/v)Onze praktijk groeit en wij hebben om die reden ruimte voor een talentvolle (beginnend) advocaat-medewerker civiel recht (m/v).

De Vries & Kasem is een nieuw ambitieus kantoor in Amsterdam, gevestigd naast de Johan Cruijff Arena en de Ziggo Dome. Onze advocaten procederen en adviseren onder meer op het gebied van mediarecht, cybercrime, strafrecht, ondernemingsrecht, intellectueel eigendom en sportrecht. Wij komen daarbij op voor grote en kleine ondernemingen, artiesten, professionele sporters en particulieren. In een kort tijdsbestek hebben wij onze naam gevestigd als dynamisch kantoor dat vaak spraakmakende zaken behandelt. Inmiddels zijn wij met twaalf collega’s waarmee intensief wordt samengewerkt. De lijnen zijn kort, de sfeer is informeel, maar professionaliteit en kwaliteit staan bij ons voorop.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een advocaat-medewerker met drie tot vijf jaar werkervaring in de civiele praktijk die ons kantoor komt versterken. Bij De Vries & Kasem wordt met grote regelmaat geprocedeerd, waardoor proceservaring een vereiste is. Daarnaast zoeken wij iemand met een scherpe juridische blik, ambitie en sterke sociale vaardigheden.

Wat bieden wij?

De Vries & Kasem biedt jou uiteraard de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen als advocaat, dit onder goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast is De Vries & Kasem een nieuw ambitieus kantoor waarbij er goede mogelijkheden zijn om met het kantoor “mee te groeien”.

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met mevrouw S. van der Poel op telefoonnummer +31 20 41 222 51

Je schriftelijke motivatie met curriculum vitae kun je per e-mail richten aan info@devrieskasem.nl